21 Ağustos 2008 Perşembe

Amara Wing Resort Hotel Kemer Antalya



Herkeses merhaba...!






Daha önce onpunto.com'da yazdığım günlüğümü sitenin kapanması sebebiyle artık Blogspot.com da yayınlıyorum.


Bu blogu oluşturalı 15 gün olmasına rağmen ilk yazımı tatil sonrası yazma kararı almıştım. Geçirdiğim muhteşem tatil sonrası ilk yazı konusu olarak kaldığım oteli anlatacağım.
Antalya'da oteller Her Şey Dahil sisteminde hizmet vermekte ve gerçekten paranızın karşılığını alabildiğiniz tesisi sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor. O yüzden gerçek kaliteli tesislerin tanıtılması gerektiği düşüncesindeyim.
Bir arkadaşımın tavsiyesiyle 9-16 Ağustos tarihlerinde Amara Wing Resort Hotel Kemer'de kaldım.
Otelin temizliği, servisi, yemeklerin kalitesi, odalar gerçek 5 yıldız kategorisindeydi.


UHD - Ultra Herşey Dahil konseptiyle çalışan tesiste yerli ve yabancı içkilier (bazı pahalı viskiler Jack Daniels vb. hariç) A'la CArte restaurantlar (Türk Mutfağı, Izgara, Balık, İtalyan ve Fransız)


Özellikle İtalyan ve Fransız İstanbul'da yüksek paralar ödeyeceğiniz kalitede ve sisteme dahil olarak ücretsiz ama unutmayın önceden rezervasyonlu olarak hizmet veriyor.


Özellike fransız restaurantında yediğim Kurbağa Bacağı ve Ördek muhteşem lezzetteydi.
Plaj ve deniz Mavi Bayraklı statüde, çocuk havuzu, kaydıraklı havuz deniz tercih etmeyenler için tercih edilebilir.
Animasyon Show'ları hep profesyonel ekiplerin gösterilerinden oluşuyor. Çin Akrobasi ekibi, Rus Su Balesi ekibi gösterilerini kaçırmayın.
Ağustos ayının 40 derece civarında olması sebebiyle deniz ve havuz suyu çok sıcaktı. Bu tesisin tadı Haziran ayında daha çok çıkar diye düşünüyorum.
Tesisi herkese tavsiye ederim...










2 yorum:

Burçak Çubukçu dedi ki...

Son zamanlarda her bir yer otel oldu ya kalite de yerlerde sürünüyordu çoğunda. Anladığım kadarıyla bu otel öyle değilmiş. Sevgiler. Burçak

SE dedi ki...

AMARA WING RESORT HOTEL'de bu sene ağutos ayında balayı yapmayı düşünüyorum. Yazınızı okudum oldukça iyi bahsetmişiniz hotelden. Oraya gitmiş biri olarak balayı için önerir misiniz?